Top service menu

  • Autentisk vin til ærlige priser
  • Fri fragt v. køb for 750 kr.
  • Levering indenfor 3-5 arbejdsdage

Om Vinhit

Jens Sejersen, Vinhit (1986)

Medstifter Jens Sejersen ved Grand Cru slottet Château Latour på vinrejse i Bordeaux i 1986.

Vinhit har siden 2013 solgt vin online til hele Danmark under mottoet “Udvalgt kvalitetsvin til gode priser.”

Vinhit samarbejder med Lorentsens Vinforsyning, som står for import og og levering af de vine, som sælges her i webshoppen. Lorentsens Vinforsyning startede for mere end 30 år siden med at importere og sælge vin fra butikken i Ebeltoft i 1981.

Derfor kan vi i dag tilbyde et sortiment med håndplukkede kvalitetsproducenter fra det meste af verden. Alt vinen importerer vi selv, så der er ingen fordyrende mellemled.

Fokus er på de klassiske franske distrikter som Bordeaux, Bourgogne, Rhône, Champagne og så videre. Men de har også et godt udvalg af vin fra bl.a. Italien, Spanien, Tyskland og Sydafrika. Vinene kommer typisk fra mindre producenter, som tilbyder kvalitet, autenticitet og value-for-money.

På vores webshop har vi fokus på overskuelighed og brugervenlighed, så du nemt og hurtigt kan finde rundt og blive inspireret. Vores holdning er, at vin smager bedre, når man kender historien bag vinen. Derfor gør vi noget ud af at informere og inspirere, så du altid kan se relevant information om vinene, producenten bag og det område, hvor den er fremstillet.

Kontakt os

Vi elsker feedback, spørgsmål om vinen eller andre forespørgsler: Se vores kontaktoplysninger og giv lyd!

Kortlogoer 

Vinhit I/S · CVR: 34942153 · Villadsgyde 3, 8400 Ebeltoft · +45 30496607 · kontakt@vinhit.dk